Genesis XP 7680g
Předchozí Úvod Nahoru 

 


Specifikace 7680g
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Stacionární vícesměrný LED snímač 1D a 2D čárových kódů s tlačítkem Genesis XP 7680g

Snímač Genesis XP 7680g ve světlém provedeníNový vícesměrný LED snímač Genesis XP 7680g od firmy Honeywell jejíž součástí se stala původní firma Metrologic doplňuje řadu stacionárních snímačů o schopnost snímat všechny standardní jedno i dvourozměrné čárové kódy vícesměrnou technologií sejmutí  obrazu čárového kódu osvětleného LED bleskem. 

Honeywell Genesis XP 7680g je hands-free prezentační skener, který poskytuje jedinečné uživatelské zážiteky a zároveň zvyšuje produktivitu práce. Díky extrémně výkonné snímací technologii „XP“ ve flexibilním designu, který se hodí pro více pracovních postupů. Kompaktní, moderní design se vyznačuje čistými liniemi s osvětlením v odstínu teple bílá, krytem připraveným pro použití dezinfekce a malým půdorysem, který je ideální pro současné maloobchodní a zdravotnické prostředí. Snímač Genesis XP 7680g v tmavém provedení

Velká užitná hodnota v malém pouzdru.

Zvýšený snímací výkon. Genesis XP 7680g nabízí o 20 % vyšší rychlost snímání a větší hloubku snímacího pole než předchozí produkty. Osvědčená snímací technologie XP společnosti Honeywell si snadno poradí se špatně vytištěnými a poškozenými čárovými kódy. Genesis XP 7680g je vybaven plnohodnotným 1megapixelovým snímačem a rychlým procesorem, čte čárové kódy rychle a má vysokou úroveň tolerance vůči pohybu snímaného předmětu, což má za následek méně opakovaných sejmutí, díky čemuž jsou pracovníci produktivní a efektivní.

Příznivé zkušenosti uživatelů. Kompaktní a moderní design nabízí současný zážitek s minimální potřebou místa na pultu. Kroužek LED s 360 barvami zvýrazňuje cílovou oblast skenování a poskytuje jasnou zpětnou vazbu a nabízí intuitivní zážitek pro pracovníky i zákazníky. Uživatelská zkušenost se snímáním je klíčovým prvkem pro příjemné zapojení zákazníků. Osvětlení v odstínu světla teple bílá je příjemnější pro oči a automatická detekce objektů mezi snímáním předmětů osvětlení zcela vypne, takže skener neruší na pracovišti.

Flexibilita a adaptibilta. Genesis XP 7680g byl navržen s ohledem na flexibilitu, která mu umožňuje snadno se přizpůsobit pracovním postupům dneška i zítřka. Kromě standardního nastavitelného kompaktního stojanu je nyní pro Genesis XP 7680g k dispozici příslušenství pro chytré umístění. Toto nové montážní příslušenství podporuje montáž na stěnu, montáž v místě prodeje a instalaci směřující dolů, což umožňuje umístění produktu téměř kdekoli. Tlačítko CodeGate umístěné nahoře je ideálně umístěno pro spouštěné aplikace ručního skenování. Kryt připravený pro použití dezinfekce, dostupný v černé nebo bílé barvě, umožňuje nasazení v prostředích, kde je vyžadováno pravidelné čištění.

Snímač Genesis XP 7680g mění průmyslové standardy v oblasti snímání obrazu čárových kódů. Průlomový snímací výkon a universální provedení předurčuje snímač pro použití v průmyslu, zdravotnictví i obchodu.

Snímač Genesis XP 7680g na rozdíl od ostatních typů snímačů, automaticky identifikuje typ použitého komunikačního kabelu a provede potřebné nastavení snímače pro daný typ rozhraní bez nutnosti snímat čárový kód pro výběr typu rozhraní. 

Kompatibilita. Genesis XP 7680g je kompatibilní s komplexní sadou softwarových nástrojů od firmy Honeywell, pluginy a platformu Operational Intelligence.

Volitelné adaptibilní příslušenství pro montáž. Po demontáži odnímatelného standardního stojanu jsou ke snímači k dispozici různé verze montážních prvků pro použití v nejrůznějších aplikacích.

Držák snímače Genesis XP pro montáž v POS.           Držák snímače Genesis XP pro montáž na stěnu.         Držák snímače Genesis XP pro svislou montáž.

Význačné vlastnosti:

Spolehlivé snímání jedno i dvojrozměrných čárových kódů pohybujících se ve snímacím poli snímače
Adaptibilní příslušenství pro montáž
Sejmutí na první záblesk LED blesku - zvýšená rychlost snímání.
Vícesměrné snímání čárových kódů bez nutnosti natočit čárový kód do požadované polohy.
Uživatelsky vyměnitelný kabel
Podpora všech standardních rozhraní včetně USB na jedné základní desce snímače
Kompatibilní s ActiveX ovladačem typu OPOS a JPOS

Technická specifikace snímače Genesis XP 7680g

 


Stažení originálního
informačního letáku
snímače Genesis XP 7680g
(149 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 06 května 2024