Voyager 1602g
Předchozí Úvod Nahoru 

 


Specifikace 1602g
Návody a programy

Internetový obchod: Barcode - Vše pro čárový kód
Internetový obchod Barcode
Vše pro čárový kód

Kde nás najdete.
Spojení na nás


 

Kapesní ruční bezdrátový LED snímač 1D a 2D čárových kódu s tlačítkem Voyager 1602g

Bezdrátový snímač Voyager 1602gKapesní bezdrátový LED snímač 1D i 2D čárového kódu Voyager 1602g od firmy Honeywell, který používá bezdrátovou technologii Bluetooth. Rozměry má  menší než mobilní telefon. Zabudované bezdrátové Bluetooth rozhraní umožňuje přímé navázání spojení s počítačem typu PDA, notepad PC a s jinými zařízeními vybavenými rozhraním Bluetooth. Pracovní zóna je v okruhu do 10 m od komunikační jednotky. 

Snímač je napájen z akumulátoru Li-ion, který umožňuje až 12 hodin provozu. Nabíjení akumulátoru je zajištěno přes USB rozhraní snímače. Přes rozhraní USB snímače lze také přenášet nasnímaná data do připojeného PC. 

Pracovní zóna bezdrátového snímače je v okruhu do 10 m od základní jednotky nebo připojeného zařízení. Pokud je snímač mimo pracovní zónu základní jednotky umožňuje ukládat nasnímaná data do interní paměti, po navázání spojení se základní jednotkou jsou data okamžitě odvysílána.

Voyager 1602g je cenově dostupný, komfortní a umožňuje snadno realizovat bezdrátové snímání čárových kódů. Aktivační tlačítko  umožňuje inteligentní snímání, které je vhodné pro všechny aplikace snímání čárových kódů, včetně spolehlivého výběru jednotlivých položek ze seznamu čárových kódů, zpracování dokumentace a inventarizace majetku.

Snímání velkých nebo těžkých předmětů může být provedeno rychle a jednoduše. Voyager 1602g ummožňuje snímání těžkých předmětů bez nutnosti zbytečného přemisťování. Určeno pro supermarkety, hypermarkety, velkoobchody, maloobchody a pro lehká skladiště a výrobu. 

Všechny možnosti a funkce potřebné pro pokročilé snímání čárových kódů jsou ve snímači Voyager 1602g implementovány. Kompaktní provedení, extrémně nízká spotřeba energie a velmi dobré provozní parametry řadí snímač Voyager 1602g na čelní místo mezi obdobnými typy bezdrátových snímačů od jiných výrobců. Snímač splňuje nejen všechny současné požadavky, ale bude vyhovovat nejvyšším požadavkům ještě po velmi dlouhou dobu. Tyto vlastnosti přinášejí vysokou spolehlivost a produktivitu práce se snímačem. Je určen i pro velké zatížení v náročných provozních prostředích. Krytí IP42 poskytuje zvýšenou ochranu snímače pro spolehlivou práci i v náročném prostředí. Odolává až 30 pádům z 1,4 m na beton a je schopen pracovat při teplotách 0° - 50° C.  

Význačné vlastnosti:

Malé rozměry
Snímání jedno i dvojrozměrných čárových kódů 
Bezdrátové rozhraní standardu BlueTooth třídy 2 (snímač může být připojen např. k PDA počítači přes standardní rozhraní BlueTooth)
Pracovní zóna v okruhu do 10 m od připojeného zařízení Bluetooth
Rozhraní BlueTooth verze 2.1 podporuje profil SPP (emulace sériové linky RS232) a HID (klávesová emulace)
Hloubka snímacího pole LED snímače je 39 až 292 mm
Extrémně nízká spotřeba energie
Napájení - Li-ion akumulátor 750mAh, umožňuje více než 12 hodin práce se snímačem
Úprava a analýza dat sejmutých snímačem dle požadavků uživatele
 

 Technická specifikace bezdrátového LED snímače Voyager 1602g


Stažení originálního
informačního letáku
snímače Voyager 1602g
(111 KB .pdf)*


* K prohlížení souborů
ve formátu pdf je vyžadován
prohlížeč Adobe Acrobat Reader
 

RSS - kanál
Tyto stránky jsou spravovány firmou VVV System s.r.o.
Případné připomínky adresujte na E-mail webmaster@vvvsystem.cz.
Poslední změna: 25 listopadu 2022